Xross Hard Enduro Reli je jedini moto događaj u Srbiji koji se vozi kao deo svetskog šampionata. Ovaj srpski četvorodnevni enduro triler biće održan od 17. do 20. maja 2023. godine na planinama Zlatibor, Tara i Mokra Gora.

Poslednje objave

Prijave za Xross 2023 su zatvorene

Prijave za Xross Hard Enduro Reli 2023 su zvanično zatvorene. 

Razlika između Liste vozača i Startne Liste

Svi vozači koji su se registrovali za Xross Hard Enduro Reli 2023 nalaze se na Listi vozača na nešm vebsajtu. Oni koji su osigurali svoje učešće na reliju, nalaze se na Startnoj listi. 

OTVORENE REGISTRACIJE ZA XROSS 2023

Prijavi se sada i osiguraj svoje mesto na četvorodnevnom srpskom enduro trileru od 17. do 20. maja, 2023. godine. 

Prijave za Xross 2023 su zatvorene
Razlika između Liste vozača i Startne Liste
OTVORENE REGISTRACIJE ZA XROSS 2023

Foto i Video galerija

Video galerija

Video

Foto galerija

Pratite nas

Facebook feed

Instagram feed

O Xross-u

Xross Tim je grupa ljudi koja se uvek trudila da pomeri granice. Dugo godina bili smo članovi Gorske službe spasavanja, a takođe se aktivno bavimo mauntinbajkingom, hajkingom, skijanjem, speleologijom, kampovanjem, motokrosom i hard endurom koji smo i doveli u Srbiju. Vozeći na trkama po Evropi motivisali smo se da napravimo svoj pojekat - Xross Challenge - prvu, i u to vreme jedinu hard enduro trku u Srbiji.

Prvi Xross Challenge organizovan je 2014. Godine na Kopaoniku, najvećem planinskom masivu u Srbiji. U 2015. Godini preselili smo se na Taru čija je divlja lepota postala novi dom naše trke i bila to sve do 2019. Godine. Xross je iz godine u godinu bivao veći i bolji. Ne samo u pogledu broja vozača i broja zamelja iz kojih ti vozači dolaze, nego i kada je reč o samoj težini takmičenja i izazovnosti trasa po kojima takmičari voze. Nije bilo potrebno dugo vremena pre nego što smo se izdvojili kao jedna od najtežih trka na Balkanu.

Xross
Xross

Želite da postanete VOLONTER ?

Možete popuniti formular na stranici REGISTRACIJA VOLONTERA

Top